Gelisiyorum.com | Blog

Mitsubishi Elevators & Escalators “Istanbul” Ofisi

28.05.2023
169
Mitsubishi Elevators & Escalators “Istanbul” Ofisi

Mitsubishi Asansör ve Yürüyen Merdivenlerin Türkiye distribütörlüğünü yapan AG Melco ofisi, Vadistanbul ofis bloklarında yer almaktadır. Beyaz, gri ve renkli dokular ağırlıklı olarak müşterilerimizin elinde tutmak istedikleri mevcut masalarının ahşap dokusunu dengelemek için kullanılmaktadır.

Binanın mevcut tavanı açığa çıkarılarak, koyu gri boyalı alt konstrüksiyon elemanları ve mavi renkli dekoratif öğeler kullanılarak birleşerek, kurumsal olduğu için çalışanlara göre maksimum kullanım limitlerinde kalan alana ferahlık kazandırılmaya çalışılmıştır. Firmanın rengi ağırlıklı olarak kullanılan plank halı ve boyalı cam uygulamalarında ofisin tamamında ağırlıklı olarak mekana renk vermek amacıyla kullanılmaktadır. Açık ofis alanlarında, sürekli ofiste çalışan kadrolu çalışanlar için kullanılan iş istasyonlarının yanı sıra, saha personelinin ofise geldikleri ve çalıştıkları zamanlar için ortak çalışma masaları eklenmiştir.

10-12 m2 büyüklüğündeki yönetici odaları, ofis genelinde cephe cephesinde konumlandırılmıştır. Ofis içerisinde farklı kapasitelerde 2 adet toplantı odası, ayrıca alanın merkezinde sosyal alan ve toplantı odası olarak kullanılabilen multifonksiyonel oda bulunmaktadır. Genel olarak zemin kaplaması olarak farklı renklerde plank halılar kullanılmış ancak bu durum yerini binanın tavanına uyumlu beton görünümlü PVC kaplamaya bırakmıştır. Aydınlatma üniteleri başlıca 2 türe ayrılır; açık ofis iş istasyonları üzeri lineer tip ve marangoz işçiliği ile barrisol kombinasyonundan oluşan özel tasarım.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!