Gelisiyorum.com | Blog

Office Link Coworking “Istanbul”

31.05.2023
219
Office Link Coworking “Istanbul”

Paylaşımlı ofis yapısındaki iç mekanlarda, ofis alanlarının yanı sıra ortak çalışma masaları ve ortak çalışma alanları da yer alıyor. Pandemi sonrası açık alan ve temiz hava ihtiyacını karşılamak için; kullanıcılarının keyifle ve rahatlıkla çalışabilecekleri teras alanları oluşturulmuştur.
AVM’nin sürekli sirkülasyonuna bağlanan alt kat, amfi tiyatro oturma alanları ile kampüs havası yaratıyor.

Renklerin dinamikliğinin mekana girdiği andan itibaren fark edildiği Office Link, renkli iç mekanı ile kullanıcılara enerjik bir deneyim sunuyor. Alt katta yer alan yiyecek ve içecek satış alanı, AVM ile Office Link arasında bir etkileşim sağlamaktadır. Alt kat, amfi tiyatro oturma alanları sayesinde toplu etkinlikler, sosyal buluşmalar ve buluşmalar için de tasarlanmıştır.

Paylaşımlı ofislerin ve kiralanabilir toplantı odalarının yer aldığı 3. katta, yenilikçi ofis konsepti kapsamında konforlu dinlenme alanları, oyun odası, içerik stüdyosu ve podcast odaları tasarlandı. Bunlara ek olarak kullanıcılarının mahremiyet ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla telefon görüşme odaları oluşturulmaktadır.

Bunun yanı sıra; İzole çalışma alanları da aynı sebeple ortak alanlarda oluşturulur. Genel olarak 4-6 kişilik kullanım için tasarlanan toplantı salonlarının müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek kişi sayısı ve salon hacmi açısından esnek olması gerektiği vurgulanmıştır. Kiralanabilir ofislerin konumlandırılmasında gün ışığının çalışma alanlarına girmesi referans alınmıştır.

Hafif karanlık koridor alanında sirkülasyon alanını canlandırmak için renkli bir geçiş alanı tasarlandı. Office Link’in seslendirdiği 20-30 yaş arası izleyicinin enerjisi, pişmiş toprak ve yeşil renkler ve sürdürülebilir malzemelerle mekana entegre edildi.

Doğanın renk paletinden hareketle tasarlanan iç mekanlar, konforlu ve canlı bir çalışma alanı sunuyor. Sürdürülebilir malzemeler, yeşil bitkiler ve soft renklerin hakim olduğu bu ofis tasarım çalışmasında; yenilikçi ofis ve çalışma ortamı gereksinimleri dikkate alınmıştır.

Reklam

Kaynak: officesnapshots.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!