Gelisiyorum.com | Blog

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslihan Atagül’den yeni hamilelik pozu

04.10.2024
9
Oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslihan Atagül’den yeni hamilelik pozu

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslihan Atagül'den yeni hamilelik pozu

Meslektaşı Kadir Doğulu ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Bir erkek bebek bekleyen ünlü oyuncu, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı.

“Fatih Harbiye” dizisindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 2016 yılında dünyaevine girmişti.
Son olarak “Gecenin Ucunda” dizisinde birlikte başrolleri paylaşan ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti.
Hamileliğini “Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası… Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz” sözleriyle duyuran Neslihan Atagül, İtalya’da katıldığı bir programda oğlu olacağını açıklamıştı.
Heyecanı günden güne büyüyen ve oğluna kavuşmak için gün sayan ünlü oyuncu, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı.
Neslihan Atagül’ün paylaşımı büyük ilgi gördü.
Öte yandan Neslihan Atagül, birkaç gün önce duygularını ilk kez anlatmıştı.
Ünlü isim, “Çok mutluyuz, neşemiz keyfimiz yerinde şükür. İnsan çok da bir şey söyleyemiyormuş açıkçası” demişti.
Ünlü oyuncu, eşi Kadir Doğulu’nun haberi aldığındaki tepkisini “Kadir 15 dakika boyunca güldü, sadece kahkaha attı. Çok memnun oldu tabi ki. Bir de bize biraz sürpriz oldu. Beklenmedik zamanda da olduğu için ama iyi ki böyle oldu. Şükürler olsun” sözleriyle anlatmıştı.
Doğumun nerede olacağını da açıklayan Atagül, “Doğum Türkiye’de olacak, bu topraklarda doğmasını tercih ederim” ifadelerini kullanmıştı.
Bebeğin cinsiyeti ne olursa olsun aynı mutluluğu hissedeceklerini belirten ünlü oyuncu, “Çocukluğumundan beri erkek çocuğumun olacağını hissediyordum…” demişti.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!