Gelisiyorum.com | Blog

PlayStation 6 TGS 2024 Sırasında Gösterilmiş Olabilir

08.10.2024
10
PlayStation 6 TGS 2024 Sırasında Gösterilmiş Olabilir

Her ne kadar şu anda PlayStation 5 Pro dahi satışa sunulmamış olsa da, Sony tarafından PlayStation 6 için tanıtımlara ufaktan başlanmış gibi görünüyor. Elbette bu, şimdilik prototip seviyesinde ama yine de teknoloji dünyasına bomba gibi düştü diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Pro Game Boost Özelliği ile Geliyor


Oyun dünyası olarak şu an için gündemimiz elbette PlayStation 5 Pro ve oyunlara yapacağı etki, ama bir yandan PlayStation 6 haberlerin de takip ediyoruz. Şu an için doğal olarak elle tutulur resmi bilgiler yok, ama çıkış tarihi ve teknik detaylarına ilişkin bazı iddiaların, sızıntıların ve söylentilerin mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Yakın bir zaman önce yaşanan gelişmeye bakılırsa, yeni nesil konsol Tokyo Game Show 2024 sırasında kapalı kapılar ardında gösterilmiş olabilir.

PlayStation 6, Sony Tarafından Seçili İş Ortaklarına Gösterilmiş Olabilir

Söz konusu iddia, Rus gazeteci Anton Logvinov tarafından ortaya atıldı. Bildiğiniz Japon teknoloji devi, birkaç yıldır fuara katılmıyordu. Ancak bu yıl geri dönüş yapmasının ötesinde, yeni nesil PlayStation konsolunu kapalı kapılar ardında iş ortaklarına göstermiş. Elbette şu anda herhangi bir detay ya da çıkış yılı açıklanmıyor iken, bahsi geçen gösterimin sistem mimarisi ve tasarım sınırlı kaldığı söyleniyor.

PlayStation 6 da AMD Çipini Kullanacakmış

PlayStation 5 konsolunun 2020 yılında çıktığını göz önünde bulunduracak olursak, sıradaki PlayStation için tahminen 2026 veya 2027 yılını beklemek durumunda kalabiliriz. Söz konusu gelişme ile ayrıca konsolun kullanıcılara ne gibi yenilikler getireceği de şimdiden merak konusu olmuş gibi görünüyor.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!