Gelisiyorum.com | Blog

PowerSensor 2 Teknolojili Philips 27B2U6903 4K Monitör Tanıtıldı

08.10.2024
9
PowerSensor 2 Teknolojili Philips 27B2U6903 4K Monitör Tanıtıldı
Philips 27B2U6903

Philips iş monitörleri ürün grubunun en yeni modeli Philips 27B2U6903, UHD 4K çözünürlük ve Thunderbolt 4 bağlantısı gibi, herkesin günlük görevlerini daha akıcı ve kaliteli hale getirmeyi amaçlayan teknolojilerle geliyor.

Philips 27B2U6903 modelinin en dikkat çeken özelliği Thunderbolt 4 bağlantısı. Bu bağlantı, yalnızca tek başına bir güç merkezi değil, aynı zamanda işe özellikle uygun. Kullanıcılar sadece tek bir bağlantı üzerinden, daisy-chain bağlantısı ile çift ekran kurulumunu oluşturarak hıphızlı şekilde harici cihazlara veri iletebilirler ve 100 W güce kadar çıkabilecek şekilde bağlı cihazları şarj edebilirler. Bu konektivitenin içerisinde ayrıca monitörün RJ45 üzerinden gerçekleşen ethernet bağlantısı bulunuyor, bu da kullanıcıların Thunderbolt 4 üzerinden sabit bir kablolu ağ bağlantısına erişebilmeleri demek.

Philips 27B2U6903

Yeni ve gelişmiş PowerSensor 2 karşınızda

Philips 27B2U6903 modelinin özellik profilindeki en yeni teknolojik gelişmelerden biri PowerSensor 2. İlk PowerSensor ile karşılaştırıldığında PowerSensor 2, kullanıcı ekranın başından uzaklaştığında otomatik olarak monitörü ve bağlı bilgisayarı uyku moduna geçiriyor ve sonra kullanıcı yeniden algılandığında her iki cihazı da uyku modundan çıkararak güç tasarrufu özelliklerini daha da güçlendiriyor. Yeni PowerSensor 2, monitörle beraber bağlı bilgisayarı da uyku modunda kilitleyerek, kullanıcının yokluğunda gelişmiş güvenlik sağlar. PowerSensor 2’nin enerji tasarrufu işlevini etkinleştirmek için ise yalnızca iki şey gerekli: Windows 11 kurulu olmalı ve monitörün OSD menüsünde ayar “Kullanıcı”ya geçirilmeli.

Philips 27B2U6903 modelinin ek özellikleri

Philips 27B2U6903, kendisini farklı kılan başka özellikler ile dopdolu. Görselleri ve bağlantısı dışında, bu iş monitörü çalışma gününü daha kolay kılacak ek özellikler ile de donatıldı. Bunun en iyi örneklerinden biri Smart KVM özelliği: Kullanıcılar, monitör çerçevesinin kısa yol tuşu üzerinden ya da klavyelerinde “Ctrl” tuşuna üç kez basarak kaynaklar arasında etkili biçimde geçiş yapabilirler.

Ayrıca bilgisayar başında geçen uzun saatler boyunca rahat bir postür sunabilmek için, Philips 27B2U6903’ün ayak yüksekliği de ayarlanabilir ve modelin ayağını kullanıcıların kişisel ayarlarına uygun şekilde eğmek, pivot konumuna getirmek ve sağa sola döndürmek mümkün.

Reklam

Philips 27B2U6903 fiyatı

Monitör, Eylül ayında KDV dahil 619 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunuldu.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!