Gelisiyorum.com | Blog

SAMOS ADASI’NDA NEREDE KALINIR? – EN GÜZEL SAMOS OTELLERİ

08.10.2024
2
SAMOS ADASI’NDA NEREDE KALINIR? – EN GÜZEL SAMOS OTELLERİ

Samos’ta Gezilecek Yerler yazımızı okuduysanız sıra geldi tatil anlayışınıza ve bütçenize en uygun oteli bulmaya… Örneğin Samos’ta nerede kalacağınız çocuklu mu çocuksuz mu olduğunuza, eşle mi dostla mı tatil yaptığınıza göre değişir.

Samos’ta Kos’taki gibi bol keseden resort oteller bulmayı beklemeyin ama kiralık daire ve butik otel seçenekleri zengin. Bu yazımızda hangi bölgenin avantajları/ dezavantajları anlattık ve adada en sevdiğimiz bölgelerden öne çıkan birkaç konaklama seçeneğini sizler için bu yazımızda toparladık.

Samos Adası’nın Hangi Bölgesinde Konaklamalı

– Pythagorion & Vathy: Bu iki yer adanın iki ana merkezi. Zaten Türkiye’den kalkan feribotlatın yanaştığı yerlerde de bu iki liman. O nedenle de lojistik açıdan kolaylık olacağı için adada kısa kalacaklara tavsiyemiz. Seferihisar’dan geliyorsanız sadece Vathy’e, Kuşadası’ndan geliyorsanız opsiyonlu olarak Vathy veya Pythagorion’a iniyorsunuz. İkisinde de her türlü imkan var ancak sevimlilik ve mekanların kalitesi açısından Pythagorion favorimiz. Ayrıca Pythagorion çocuklu ailelerin favorisi olan kumluk, dalgasız ve sığ plajlara da yakın.

Pythagorion otellerini incelemek için tıklayın.

Vathy otellerini incelemek için tıklayın.

– Kokkari: Kokkari ve çevresi Samos’un en pitoresk yeri. Adanın en mavi denizleri de kuzey hattında kümelendiği için oldukça popüler bir bölge. Ayrıca gün batımının da görülebildiği yerlerden. Romantikliği ile daha çok çiftlerin tercihi. Tek dezavantajı rüzgarlı bir bölge olduğu için denizi biraz dalgalı olabiliyor.

Reklam

Kokkari otellerini incelemek için tıklayın.

– Karlovasi & Marathokampos: Biri en kuzeybatı, diğeri en güneybatı olmak üzere Karlovasi ve Marathokampos adanın en uç iki noktası. Haliyle de turistik kalabalıklardan uzak, inziva modunda takılmak isteyecekler için daha uygun.

Karlovasi otellerini incelemek için tıklayın.

Marathokampos otellerini incelemek için tıklayın.

Samos Otelleri Haritası

Haritayı zoom yaparak detaylı görüntüleyebilirsiniz.

  1. Casa Cook Samos $$$
  2. Doryssa Seaside Resort $$$
  3. Proteas Blu Resort $$$
  4. Nisea Hotel Samos $$
  5. Doryssa Lithos Hotel $$
  6. Doryssa Theorem Hotel $$
  7. Electra Premium Apartments $$
  8. Hotel Glicorisa Beach $$
  9. Armonia Bay Hotel $$
  10. 8Moons Boutique Apartments $$
  11. Keepos by Polykratis $$
  12. Penny Luxury Apartments $$
  13. Kalidon Panorama Hotel $$
  14. Kalidon Beach Hotel $$
  15. Hotel Avlakia $$
  16. Erato by Samian Mare $$
  17. Samos Tropic Apartments $$
  18. Samaina Inn Hotel $$
  19. Samian Mare Hotel Suites & Spa $$
  20. Appartement Pleiades $$
  21. Lemon Tree apartments Samos $$
  22. Dream Beyond Villas $$
  23. Princess Tia Hotel $$
  24. Amfilissos Hotel $$
  25. Loukoulos Maisonettes $
  26. Ino Village Hotel $$
  27. Blue Garden Samos Apartments $$
  28. Nafsika Villas $$
  29. Angel’s Suites $

Pythagorion Otelleri

1. Casa Cook Samos $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Pythagorion bölgesinde yer alan Casa Cook Samos, doğayla iç içe lüks bir deneyim yaşamanızı sağlayan modern villalarıyla 5 yıldızlı bir otel. Sadece yetişkinlerin konaklayabildiği bir otel olduğu için çocuk misafir kabul edilmiyor. Hem binaları hem de odaları natürel renklerle tasarlanırken iç dizaynında gözü yormayan doğal materyaller kullanılmış. Otelin kendisine ait yüzme havuzu halihazırda bulunurken bazı odaları da kendi içinde ayrı bir havuza sahip. Konaklamanıza kahvaltı dahil. Türk hamamı, bisiklet veya araba kiralama hizmetleri de bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 1 numara.

2. Doryssa Seaside Resort $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Pythagorion’a çok yakın, Potokaki Plajı’nda bulunan Doryssa Seaside Resort, modern ve özgün mimarili odalarıyla lüks ve donanımlı bir konaklama hizmeti sunan bir resort otel. Samos Havalimanı’na oldukça yakın olduğu için günün her saati kalkan uçakların gürültüsü dışında bir dezavantajı yok. Sürdürülebilirliğe dikkat ediyorsanız çevre dostu uygulamaları ve sertifikasıyla sizin için uygun seçeneklerden biri. Hem havuzu hem de kendine ait bir plajı var. Spa hizmetleri de sunuyorlar. Kahvaltısı açık büfe şeklinde ve oldukça da zengin. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 2 numara.

3. Proteas Blu Resort $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Pythagoreio’nun merkezinde bulunan otellerden bir diğeri de Proteas Blu Resort. Beyaz ve mavi renklerde döşenmiş odalarına eşlik eden deniz manzaralı balkonlar birbirini tamamlıyor. Tenis ve voleybol sahalarına ek olarak kapalı havuzu, spor salonu, sauna ve spa hizmetleri bulunuyor. Sadece yetişkinlere özel olan bu otele çocuklar ve evcil hayvanlar kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 3 numara.

4. Nisea Hotel Samos $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Nisea Hotel Samos, Pythagorion’a beş dakika sürüş mesafesinde kalan üç yıldızlı bir apart otel kompleksi. Konaklama birimleri oturma ve yatak odası, mutfak, banyo ve balkondan oluşuyor. Sabahları ek ücret ödeyerek faydalanabileceğiniz açık büfe kahvaltı sunuyor. Buna ek olarak bir de restoranı bulunuyor. Sağladığı hizmetler arasında gezi turları ve araba-bisiklet kiralama servisi var. Otelin kendine ait bir plajı yok ama havuzu var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 4 numara.

5. Doryssa Lithos Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Pythagorion merkezin biraz daha yukarı kısımlarında kalan Doryssa Lithos Hotel, merkezin kalabalığından uzak sessiz atmosferiyle konuklarına modern imkanlarla dolu bir konaklama hizmeti sunuyor. Tarsanas ve Remataki plajlarına birkaç yüz metre mesafede bulunurken kendi özel havuzları da bulunuyor. Odaları sade, minimal ve modern dokunuşlarla tasarlanmış. Bebek karyolasını da ücretsiz şekilde temin edebiliyorsunuz ancak daha büyük çocuklar için ilave yatak almak mümkün değil. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 5 numara.

6. Doryssa Theorem Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Doryssa Theorem Hotel hem Pythagorion merkezine hem de Tarsanas, Remataki ve Potokaki plajlarına olan yakınlığıyla ada hayatının, denizin veya her ikisinin tadını çıkarmak isteyenler için oldukça uygun bir konumda bulunuyor. Odalarının tümünde özel banyo, tv, klima ve kahve makinesi bulunurken sadece bazılarında balkon mevcut. Otel fitness salonu, buhar odası ve spa merkezlerine de sahip. Çocukların konaklamasına uygun değil çünkü bebek karyolası vermiyorlar. Evcil hayvan da kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 6 numara.

7. Electra Luxury Apartments $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

ELECTRA Luxury Apartments, dışardan geleneksel ve tipik bir tatil evi gibi gözükse de modern olanaklara sahip yenilenmiş dairelere sahip. Türlü bitkilerle bezeli geniş bir alanda bulunan bu kompleks kendine ait açık bir havuza ve otoparka sahip. Merkeze yaklaşık yirmi dakika yürüme mesafesinde bulunan samimi bir aile işletmesi diyebiliriz. Tüm birimlerde klima, wifi, tv, banyo ve 2 gözlü ocak ve buzdolabı içeren bir mini mutfak mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 7 numara.

8. Hotel Glicorisa Beach $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Glicorisa Plajı’nda bulunan Hotel Glicorisa Beach, panoramik deniz manzarasına sahip bir tepede bulunuyor. İsterseniz halk plajını isterseniz de kendisine ait çamlarla kaplı özel kısmı kullanabiliyorsunuz. Odaları denize bakan balkonlara, minibara, tv ve özel duşa sahip. Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği terasında sunuluyor. Kısaca butik ve sakin bir aile işletmesi fazla bir lüks beklemeyenlerin tercihi. Çocuklar için bebek karyolası sağlanıyor ama evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 8 numara.

Kokkari Otelleri

9. Armonia Bay $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Kokkari bölgesinde, açık havuz ve güneşlenme terası sunan denize yakın bir otel seçeneği. Her odada tv, wifi, özel banyo ve balkon bulunuyor. Bazı odalarda oturma alanı da mevcut. Otelde masa tenisi oynayabilir, bisiklet veya araba kiralayabilirsiniz. Evcil hayvan kabul edilmiyor. 12-16 yaş arası misafirler için ek yatak ücretsiz olarak sağlanıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 9 numara.

10. 8 Moons Boutique Apartments $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Samos’un Kokkari bölgesinde Avlakia Plajı’nın kıyısında bulunan 8MOONS Boutique Apartments, çoğunlukla denize bakan modern ve şık döşeli odalarıyla konforlu bir deneyim vadediyor. Hemen önünden denize girme imkanınız da var. Klima, mini mutfak, buzdolabı, kahve makinesi ve tv gibi pek çok özellik bulunan odalarında bebekler için güvenlik kapısı bile var. Ücretsiz park yeri ve wifi de bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 10 numara.

11. Keepos by Polykratis $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

İki yatak odası, ücretsiz otoparkı, banyosu, oturma alanı ve bahçesi bulunan Keepos by Polykratis, Kokkari bölgesinde müstakil bir ev kiralamak istiyorsanız sizin için ideal olabilir. İçinde tv, klima ve tam donanımlı mutfak var. Özellikle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Kokkari Plajı’na birkaç adım mesafede fırın ve marketlere yakın bir lokasyonda bulunuyor. 0-3 yaş için bebek yatağı ücretiz olarak veriliyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 11 numara.

12. Penny Luxury Apartments $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Hem çiftler hem de aileler için uygun geniş ve ferah dairelere sahip Penny Luxury Apartments özel havuzu ve güneşlenme terasıyla lüks ve konforlu bir otel. Lemonakia Plajı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Her dairesinde klima, özel banyo ve mini mutfak mevcut. Bahçesinde barbekü yapabilme fırsatı da var. Bisiklet ve yürüyüş turları, binicilik ve şnorkelle dalış eğitimleri ve araç kiralama gibi çeşitli hizmetler de sağlıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 12 numara.

13. Kalidon Panorama Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Kokkari bölgesinde yer alan otellerden bir diğeri ise Kalidon Panorama Hotel. Tsamadou ve Lemonakia plajlarına olan yakınlığı, ince detaylara kadar düşünülmüş odalarıyla öne çıkıyor. Hepsinde wifi, klima, tv, minibar bulunuyor. Banyolarda saç kurutma makinesi mevcuttur. Her odası deniz veya bahçe manzaralı bir balkona sahip. Ücretsiz otoparkı mevcut. Otel çocuk misafir ve evcil hayvan kabul etmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 13 numara.

14. Kalidon Beach Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Geleneksel Yunan mimarisi olan bir binada yer alan Kalidon Beach Hotel, Kokkari Plajı’na olan yakınlığıyla tercih edilen bir seçenek. Beyaz duvarlarına eşlik eden parlak renkli mobilyalarıyla samimi bir atmosfer sahip. Ortak alana dahil olan bir lobisi ve kahve barlı terası bulunuyor. Lemonaki ve Tsamadou plajlarına da yakın mesafede. Tesiste çocuk kabul edilmiyor. Evcil hayvanınızla da konaklayamıyorsunuz. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 14 numara.

15. Hotel Avlakia $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Avlakia Plajı’nın kenarında sessiz ve sakin bir atmosfere sahip olan bu otel havadar odalarıyla Kokkari’yi ziyaret edenler tarafından tercih ediliyor. Her odasında klima, TV, mini buzdolabı, kahve makinesi, kettle ve mini mutfak bulunuyor. Ücretsiz otopark ve WiFi hizmeti de bu otelde mevcut. Bebek karyolası ücretsiz şekilde temin edilirken evcil hayvanınız da sizinle konaklayabiliyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 15 numara.

Karlovassi Otelleri

16. Erato by Samian Mare $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Potami Plajı civarında sakin, modern ve şık bir konaklama tesisi arıyorsanız Erato by Samian Mare değerlendirebileceğiniz seçenekler arasında bulunabilir. Her odasında TV, özel banyo, klima ve buzdolabı bulunuyor. Balkonları deniz veya dağ manzaralı. Kendisine ait özel plajına ek olarak konuklarının ücretsiz kullanabileceği iki adet havuzu da bulunuyor. Bir restoranı ve bir snack barı mevcut. 0-2 yaşa kadar ücretsiz bir şekilde bebek yatağı veriliyor. Evcil hayvanınız kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 16 numara.

17. Samos Tropic Apartments $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Neo Karlovassi bölgesinde bulunan Samos Tropic Apartments, denizden ziyade bahçe ve şehir manzaralı şık odalar sunan bir işletme. Odalarında kullanılan ahşap mobilyalar, doğal renkler, büyük camlar ve tropikal bitkiler otelin adını doğru şekilde yansıtıyor. Tüm konaklama birimleri klimalı, özel banyolu, wifi erişimli. Bazılarında tv’li oturma alanı ve yemek alanı içeren tam donanımlı mutfak bulunuyor. Otele evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 17 numara.

18. Samaina Inn $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Yüzme havuzları, güneşlenme alanları, tenis kortu, spor salonu, basketbol sahası ve minikler için ayrılmış oyun alanı gibi daha pek çok özelliğiyle Samaina Inn, Karlovassi bölgesindeki en kapsamlı otellerden biri olabilir. Samian Mare Plajı’nda konuklarına özel ayrı bir alanı da bulunuyor. Bahçe veya deniz manzaralı odalarında TV, küvetli özel banyo, buzdolabı ve minibar gibi özellikler mevcut. 0-2 yaşa kadar ücretsiz bir şekilde bebek yatağı veriliyor. Evcil hayvanınız kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 18 numara.

19. Samian Mare Hotel, Suites & Spa $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Karlovassi, Samian Mare Plajı’nda bulunan bir diğer otel de Samian Mare Hotel, Suites & Spa. Klima, özel banyo, buzdolabı, çalışma masası ve TV bulunan odalarının bazıları dağ bazıları havuz manzaralı. Kendisine ait özel plaj alanı, yüzme havuzu, ücretsiz park yeri ve bisiklet kiralama hizmetlerine ek olarak sunduğu spa, masaj yoga dersleri ile ön plana çıkıyor. Restoranında Amerikan, Yunan ve Akdeniz yemekleri sunuluyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 19 numara.

Marathokampos Otelleri

20. Pleiades Samos $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Şirin konuk evlerinden oluşan Pleiades Samos, Kampos bölgesinde Fournaki Plajı’na birkaç dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Mini mutfağı, snack barı, özel banyosu ve kliması bulunan odaları balkona ve bahçeye sahip. Sezonluk açık olan bir yüzme havuzu da bulunuyor. 0-2 yaş arası çocuklara ücret karşılığında yatak veriliyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 20 numara.

21. Lemon Tree Apartments Samos $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Lemon Tree Apartments, Samos’un güney batısında yer alan taş-kum karışık bir zemine sahip Votsalakia Kampos Plajı’na birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Rahat bir konaklama için gerekli olan özelliklere sahip odalarıyla hem çiftler hem de aileler için uygun. Limon ağaçları başta olmak üzere yeşilliklerle dolu bahçesinin ve deniz manzaralı terasının tadını çıkarabilirsiniz. Konaklama birimlerinde klima, tv, fırın, kahve makinesi, duş, saç kurutma makinesi ve wifi erişimi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 21 numara.

22. Dream Beyond Villas $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Kampos bölgesinde müstakil bir villa kiralamak istiyorsanız Dream Beyond Villas değerlendirebileceğiniz seçenekler arasında. Deniz ve dağ manzaralı bir tepede bulunan bu villa; bir yatak odası, oturma odası ve bir kanepe, mini mutfak, banyo ve havuzdan oluşuyor. Odaları klimalı ve bir balkonu da var. Kaladakia Plajı’na yaklaşık bir kilometre mesafede. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 22 numara.

23. Princess Tia Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Marathokampos Balos Plajı’nın kıyısında bulunan butik ve samimi bir otel olan Princess Tia Hotel, sakin atmosferiyle biraz kafa dinlemek isteyen kişiler için ideal. Odalarının tümünde buzdolabı, mini mutfak, TV ve duşlu özel banyosu bulunuyor. Özel plajına ek olarak açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanı da bulunuyor. Ekstra ücret karşılığında çocuk ve bebek yatakları temin ediliyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 23 numara.

24. Amfilissos Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Amfilissos Hotel, Balos Plajı’nın dibinde diyebileceğimiz denize sıfır noktada bulunan kalabalıktan uzak bir otel. Çiftler için ve aileler için uygun olan klimalı, mini mutfaklı ve özel duşlu odalara sahip. Bu otelde bebek karyolaları ücretsiz şekilde temin edilirken evcil hayvanınız da ek ücrete tabi olmadan sizinle konaklayabiliyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 24 numara.

25. Loukoulos’ Maisonette $

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Loukoulos’ maisonette Akdeniz kültürünü yansıtan beyaz kerpiç duvarlı evleri, mavi- yeşil mobilyaları ve dantel perdeli odalarıyla otantik bir konaklama deneyimi sunuyor. Her odasında klima, buzdolabı, mini mutfak ve özel duş mevcut. Deniz manzaralı bahçesinde açık büfe kahvaltıdan tutun yoga derslerine pek çok etkinlik düzenlenebiliyor. Ücretsiz otoparkı da var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 25 numara.

Vathy Otelleri

26. Ino Hotel & Suites $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Samos Limanı’na yakın, Gangou Plajı’na birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunan Ino Hotel & Suites, bazıları denize veya havuza bakan zarif şekilde döşenmiş balkonlu odalara sahip. Her odasında klima, minibar, saç kurutma makinesi ve ücretsiz sağlanan banyo malzemeleri bulunuyor. Bir havuzu, restoranı ve günün her saati açık yemek barı mevcut. Ücretsiz otoparkı bulunurken araç kiralama hizmeti de sunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 26 numara.

27. Blue Garden Samos Apartments $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Blue Garden Samos Apartments, Vathy bölgesinde Agia Paraskevi Cedar Plajı’nın yakınlarında bulunuyor. Deniz manzaralı bir dağ yamacına yapılmış minimalist görünümlü, modüler diyebileceğimiz müstakil evlerden oluşuyor. Vathi Arkeoloji Müzesi etrafındaki önemli kültürel noktalardan. Her biriminde teras, TV, kahve makinesi ve mutfak bulunuyor. Ayrıca kendine özel plajı ve otoparkı mevcut. Evcil dostunuz ücretsiz şekilde konaklayabiliyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 27 numara.

28. Nafsika Villas $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Nafsika Villas; Kerveli Plajı’na bakan balkonları, tam donanımlı mutfağı, yemek alanı, kliması ve özel duşu bulunan daireler sunuyor. Odaları mavi-beyaz renkte sade bir tasarımla döşenmiş. Kendine ait otoparkı ve bahçesi bulunuyor. En dikkat çeken noktasının orman ve deniz manzarasına sahip terasları olduğu söylenebilir. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 28 numara.

29. Angel’s Suites $

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Roditses ve Gagou Plajlarının arasında kalan Angel’s Suites, Vathi Arkeoloji Müzesi’ne de yaklaşık bir kilometre uzaklıkta. Dağ manzaralı verandalarına ek olarak her ihtiyacı karşılayabilecek özelliklerle donatılmış dairelerden oluşuyor. Yatak ve oturma odası, tv, klima, mutfak ve banyodan oluşan dairelerde ücretsiz wifi de bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 29 numara.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!