Gelisiyorum.com | Blog

Ses Derecesi Kazanmanın 5 Faydası

24.11.2023
180
Ses Derecesi Kazanmanın 5 Faydası

Bazı insanlar ses diploması almak için üniversiteye gitmenin akıllıca bir seçim olup olmadığını merak ediyor. Ses eğitiminin sizin için uygun olup olmadığına karar vermenize yardımcı olacak SAE Enstitüsü gibi yaratıcı bir medya okuluna gitmenin beş avantajını burada bulabilirsiniz.

Ağ Oluşturun ve Benzer Düşünceli İnsanlarla Tanışın

Kendiniz için doğru dereceyi bulmanın en iyi kısımlarından biri sınıf arkadaşlarınızla ve eğitmenlerinizle tanışmak. Eğer siz de çoğu öğrencimiz gibiyseniz, büyürken her zaman kalıba uymadınız. Yaratıcı medyaya, sese ve sanata olan tutkunuz sizi akranlarınız arasında öne çıkardı.

Belki sadece bir albümü veya parçayı beğenmediniz; takıntılıydınız. Bir şarkının en küçük kısmından keyif almak için bir parçayı yüzlerce kez dinlersiniz. Her zaman kulaklıklarınız takılıydı ve kimse sesten aldığınız hazzı tam olarak anlayamıyor gibiydi.

SAE Enstitüsü’nde birçok akranınız arasındasınız. Sese, müziğe ve sese olan sevginiz, sınıf arkadaşlarınızın ve profesörlerinizin hissettiği sevginin aynısıdır. Bu sayede kariyeriniz boyunca sizinle aynı alanda çalışacak kişilerle bağlantılar ve ağlar kurabilirsiniz. Ayrıca onların ortak deneyimlerinden de öğrenebileceksiniz.

Benzer düşüncelere sahip bir topluluğun parçası olmak, kendi profesyonel ağınızı kurmanın başlangıcıdır. Ses derecesi kazanmak, sizi tıpkı sizin gibi olan öğrencilerle ve ses mühendisliği profesyonelleriyle omuz omuza verir.

Temelleri öğrenin (ve daha fazlasını!)

SAE Enstitüsü’nden alacağınız ses derecesi size başarılı bir kariyer için ihtiyacınız olan temeli sağlar. Sınıflarımız sizi yeni bir kariyere başlamanız için eğitmek üzere tasarlanmıştır. Her kurs, ses endüstrisinde gerekli olan önemli bir beceriyi, teoriyi ve konsepti öğrenmenize olanak tanır. Ayrıca seçeceğiniz programa göre daha ileri düzey konular ve eğitimler de mevcuttur.

Reklam

Birçok Ses Mesleği Türünde Çalışmaya Hazırlanın

Ses derecesi yalnızca tek bir müzik türü veya işle ilgili değildir; sizi ses alanında çalışmaya hazırlar.

Mezunların hazırlandığı bazı iş unvanları şunlardır:

Prodüksiyon Mühendisi
Görsel İşitsel Teknisyen
Görsel İşitsel Tasarım Mühendisi
Ses Mühendisi
Baş Mühendis
Yapımcı Sanal Gerçeklik Video Mühendisi
Ses/Video Teknisyeni
Görsel İşitsel Mühendis
Canlı Ses Eğitmeni
Akustik Mühendisi
Ses Araştırma Mühendisi
Arka Uç Mühendisi
DSP Ses Yazılım Mühendisi
Kıdemli Görsel İşitsel Mühendisi
Yayın Mühendisi
Teknik Destek Mühendisi

Hatalarınızdan Ders Alın

Ses derecesi, bilginizi test eden ve öğrendiklerinizi gerçek dünyaya uygulamanıza olanak tanıyan zorlu kurslar sunar. Projeler, keşfetme, deneme ve hatalarınızdan ders alma fırsatları olarak görülüyor. Öğrencilere, öğrenmeye devam ederken ve derecelerine doğru ilerlerken hata yapma ve onlardan öğrenme şansı verirler. SAE Enstitüsündeki deneyimli öğretim üyeleri, Öğrenci Merkezli Aktif Eğitim (SAE) adı verilen bir yaklaşım kullanır. Eğitmenlerin öğrencileri seçtikleri alanlarda çalışmaya hazırlamalarının yolu budur. Öğrenciler öğrenimlerine aktif olarak katılırlar ve ders bilgilerini pratik, gerçek dünyadaki ödevler aracılığıyla uygulayarak öğrenirler. Bu deneyimler sayesinde öğrenciler, mezun olduktan hemen sonra uygulayabileceğiniz pratik deneyimler geliştirir ve kazanırlar.

Bir Kariyere Doğru Başlayın

Ses derecenizi almak, geleceğinizin kontrolünü elinize almanızı sağlar. Vasıfsız pozisyonlarda çalışmak veya asgari ücret almak yerine, diploma kapıları ve fırsatları açmaya yardımcı olabilir. Sevdiğiniz bir alanda çalışabilir ve bunun için para alabilirsiniz. Diploma, yaşamak ve çalışmak istediğiniz yerde bir iş bulmanıza yardımcı olabilir. Ses derecesi gerektiren işler ülkenin her yerinde ve çok çeşitli sektörlerde bulunur. Sonunda hareket etme ve hayatınızı nerede ve nasıl yaşayacağınızın kontrolünü ele alma olanağına sahip olacaksınız.

Üniversite diplomasına sahip biri, lise diplomasına sahip birinden ortalama olarak yılda yaklaşık 32.000 dolar daha fazla kazanıyor (kaynak: Philip Trostel, Margaret Chase Smith Politika Merkezi ve Ekonomi Okulu, Maine Üniversitesi). Dereceye sahip olmak kapıları açar ve sizi daha yüksek maaşlı işlere hak kazanır.

Ses Derecesi Kazanma Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin

Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bugün yardımsever kabul temsilcilerimizden biriyle konuşarak diplomanızı almaya nasıl başlayacağınızla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

Kaynak: SAE Institute

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!