Gelisiyorum.com | Blog

Shinesty “Denver” Ofisi

03.06.2023
422
Shinesty “Denver” Ofisi

“Sunglass portalı, kabinler, ortak çalışma alanları, telefon kulübeleri, fotoğraf stüdyoları, sıcak tropik konferans odası, konuşma alanları, toplantı odasındaki bir bar, Shinesty çalışanlarının ofisi deneyimlemek için kullandıkları ikonik ve yaratıcı yollardan ve alanlardan sadece birkaçı.

Merkezin ikonik renk, doku ve baskı dizisinin küratörlüğünü, Denver, CO merkezli kadınlara ait yaratıcı ajans Maximalist üstlendi. Shinesty’nin misyonu, dünyaya daha özgür yaşaması ve “Kendini daha az ciddiye alması” için meydan okumaktır. Ön partiyi, ana etkinliği ve parti sonrası partiyi onlar düzenler ve hiçbir ritmi kaçırmazlar. Onlar parti kıyafetleri, parti planlayıcıları değil.

Maximalist, Shinesty’ye tamamen benzersiz hissettiren bir yerin küratörlüğünü yapmak istedi ve insanları ofisten çalışmayı tercih etmeye çekmek umuduyla burayı havasız bir ofis yerine bir ev gibi hissettirerek markalarını somutlaştırdı. Cesur, tek renkli renklerin sonsuz miktarda doku ve baskıyla bir arada kullanılması eklektik ve abartılı kişiliklerini sergiliyor. Sonuç, geleneksel olmaktan başka her şeydir.

Her oda kendi başına bağımsız durabiliyor ama aynı zamanda özgür ruhlu ekibinin bir yansıması olarak ofis tasarımıyla bir bütün olarak çalışıyor. Her odanın kendi kişiliği ve parlaması vardır. Örneğin, özel bir telefon görüşmesi (veya şekerleme) için küçük bir oda olan “Pembe Panter Odası”, pembe bir Tom Dixon aydınlatma armatürü, pembe bir koltuğun yanında pembe bir yan sehpa ile donatılmıştır ve tümü tüylü pembe duvarlarla çevrilidir. . Yolun karşısında, tamamen tek renkli mor renkte “Müzik Stüdyosu” olarak adlandırılan bir konferans odası var.

Maximalist, akustiğe yardımcı olması için mor köpüğün önüne yerleştirilmiş mor bir masayı çevreleyen Lila döner sandalyelerle Passionfruit renginde bir Behr boyasına karar verdi. Neşeli, eğlenceli ve enerjik bir atmosferi teşvik eden bu iki vahşi oda birlikte çalışır. Ofis alanındaki diğer odalar arasında yeşil bir sohbet salonu, muz temalı sarı bir mutfak, çarpıcı bir kırmızı konferans odası ve daha fazlası yer alır.

Kaynak: officelovin.com

Reklam

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!