Gelisiyorum.com | Blog

Silent Hill 2 remake ilk günden Steam’i karıştırdı!

07.10.2024
3
Silent Hill 2 remake ilk günden Steam’i karıştırdı!

Oyun tarihinin en etkili korku yapımlarından biri olan Silent Hill 2, remake projesiyle geri döndü. Bloober Team tarafından geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanan oyun, 3 Ekim’de PlayStation 5 ve PC için özel olarak piyasaya sürüldü. Deluxe sürümüne sahip olanlar oyunu oynayıp ilk yorumlarını yaptı. 

Oyun endüstrisinin uzun zamandır beklediği Silent Hill 2 remake; 3 Ekim’de PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürüldü. İlk yorumlar ise Steam’de oldukça iyi durumda. Bloober Team tarafından geliştirilen oyun; ikonik yapımı başarılı şekilde yansıtıyor gibi görünüyor.

silent hill 2 remake

Deluxe sürümüne sahip oyuncuların erken erişim hakkı sayesinde, oyunun Steam’deki ilk birkaç gününde 1344’ten fazla inceleme yayınlandı. Bu yorumların yüzde 95’i ise olumlu olmasıyla dikkat çekti. Bloober Team’in oldukça sevilen bir oyunu başarılı şekilde güncelleştirdiğini söylemek mümkün.


Apple Intelligence beklenenden erken gelebilir! İşte tarih

Apple Intelligence beklenenden erken gelebilir! İşte tarih

Apple Intelligence özellikleri bu ayın sonunda erişime açılabilir. Şirketin iOS 18 için çalışmalarını tamamladığı belirtildi.

Tüm zamanların en etkili hayatta kalma korku oyunlarından biri olarak kabul edilen Silent Hill 2, türünün de başyapıtı olarak görülüyor. Olumlu yorumlar, remake’in hem yeni hem de eski oyuncuları tatmin edebildiğini gösteriyor.

Şu an için yalnızca Deluxe sürümüne sahip olanların oyuna erişebildiğini hatırlatalım. Oyunun standart sürümü ise 8 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için erişilebilir olacak.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!