Gelisiyorum.com | Blog

SmartBase “Bournemouth” Paylaşımlı Ofisi

03.06.2023
308
SmartBase “Bournemouth” Paylaşımlı Ofisi

“İşletmelerin yetenek yaratmasına, yenilik yapmasına, çekmesine ve personelini desteklemesine yardımcı olacak bir dizi olanak mevcuttur. “Hub” bir fotoğraf ve kayıt stüdyosu, spor salonu, tedavi odası, 7/24 erişim, tesis içi otopark, konferans ve etkinlik alanının yanı sıra ağ ve topluluk hissi sunar. Müşterimiz yeni bir binaya taşınırken, iş yerini donatmaya geldiğimizde sorunsuz bir geçiş sağlamak için inşaat sırasında inşaat şirketiyle yakın bir şekilde çalıştık.

Proje süresi boyunca, SmartBase ekibine, proje inşa edilirken alanın müstakbel kiracılara satılmasına yardımcı olacak görseller, etkileşimli kat planları, web siteleri ve yazılı açıklamalar gibi pazarlama materyallerini sunmasına yardımcı olduk. Proje tamamlandığında, kiralanan alanın %90’ından fazlası zaten kiralanmıştı. Hibrit esnek alan, tek özel kullanımdan 5.000 fit kareye kadar değişen kullandıkça öde ofislerin yanı sıra ortak çalışma ve ortak çalışma seçenekleri sunar. Buna, havaalanına bakan ve ağ oluşturma, rahatlama ve yaratıcı düşünme için alan sağlayan güzel bir çatı terası ile başlı başına bir destinasyon olan ortak Sky Lounge dahildir.

Hem Sky Lounge hem de ortak çalışma alanı, odak odaları, dört ila altı kişilik çalışma kabinleri, ortak konma masaları, görev koltuklu geleneksel masa ve mobil tek kişilik çalışma kabinleri dahil olmak üzere bir dizi çevik çalışma alanına sahiptir. Taşınabilir mobilyalar gibi esnek çözümler, alanın ağ oluşturma ve sosyal etkinlikler için yeniden yapılandırılmasına olanak tanır.

Bu, SmartBase markasının ilk ticari girişimi olduğundan, birçok site ve platforma yayılabilecek bir görsel kimlik ve renk paleti tasarlamak için şirket içi grafik ekibiyle yakın bir şekilde çalıştık. SmartBase’in temel sürdürülebilirlik değerini yansıtmak için, tüm mobilyalarda ve ısmarlama doğramalarda yosun duvarlar, entegre saksılar ve doğal ahşaplar ve dokular gibi doğal unsurları tasarıma dahil ettik. Üyelerin karbon ayak izlerini en aza indirmelerine yardımcı olmak için elektrikli araba şarj noktaları da mevcuttur.”

Kaynak: officelovin.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!