Gelisiyorum.com | Blog

Sonunda: Alien: Isolation Devam Oyunu Geliştiriliyor!

08.10.2024
11
Sonunda: Alien: Isolation Devam Oyunu Geliştiriliyor!

Beklediğimiz duyuru sonunda geldi. Alien: Isolation devam oyunu ile Amanda Ripley karakterinin dehşet verici macerası devam edecek. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Horizon Zero Dawn Remastered PC Versiyonunda Tat Kaçıran Gelişme


The Creative Assembly tarafından geliştirilen ve 2014 yılında SEGA yayıncılığında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One ve 2019 yılında da Switch için satışa sunulan oyun, gerilimli atmosferi ile bu zamanda bile korku türünün sevdalılarını ihya edebiliyor. Finali itibarıyla bir devam oyununa açık kapı bırakılmış olsa da, bu zamana kadar somut bir adım görememiştik. Ancak onuncu yıla özel olarak yapılan yeni paylaşımla, Alien: Isolation devam oyunu en nihayetinde resmiyet kazandı.

Alien: Isolation Devam Oyunu Geliştirilme Aşamasında

Yaratıcı yönetmen Alistair Hope, yaptığı açıklama ile markanın köklerine sadık kalacaklarını ve ilk oyunun atmosferini koruyarak oyunculara gerilim dolu anlar yaşatılacağını müjdeledi. Şimdilik herhangi bir detay verilmemiş olsa da, zaman içerisinde merak edilen detayların paylaşılacağı söyleniyor.

“Dünya genelindeki tüm hayranlarımıza:

Alien: Isolation’ın çıkışı ile maceramıza başlamış olmamızın üzerinden 10 yıl geçtiğine inanmak zor.

Reklam

Alien: Isolation’ı geliştirmeye başladığımızda, bir yol gösterici prensibimiz vardı: Alien markasının köklerine döndüren gerçekten otantik bir deneyim, atmosferi yakalayan yeni bir hikaye ve orijinal 1979 film başyapıtının dehşetini yaratmak.

Yıllar boyunca oyuna olan tutkunuza ve dünya genelinde pek çok oyuncuya ulaşmasına tanıklık etmek, her şeyden daha inanılmazdı. Sınırsız coşkunuz, heyecanınız, çığlıklarınız(!) ve sinemanın en büyük katilinin karşısındaki çelikten cesaretiniz, son derece ödüllendiriciydi.

İster kabus modu emektarı olun veya heyecan verici ilk deneme (bol şans!) için Amanda Ripley’yin yerine geçin, derinden minnettarlığımızı ifade etmek istedik. Muhteşem bir ekip tarafından hayata geçirilen bir rüya projeydi ve yıllar boyunca yaptığınız geri dönüşler ise olağanüstüydü.

10uncu yıldönümünde, yardım çağrınızı açık ve net bir şekilde duyduğumuzu bildirmek uygun görünüyor.

Bugün, teyit etmekten memnuniyet duyuyorum, ekip adına, ki Alien: Isolation için bir devam oyunu geliştirilme aşamasının erken safhasında.

Hazır olduğumuzda sizinle daha fazla detayı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Bir kez daha, teşekkürler.

Bir dahaki sefere kadar,

Al Hope, Yaratıcı Yönetmen – Alien: Isolation”

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!