Gelisiyorum.com | Blog

Spyke Games “Istanbul” Ofisi

31.05.2023
367
Spyke Games “Istanbul” Ofisi

Spyke Games Company’nin İstanbul merkezli en genç ve dinamik oyun geliştirici firmalarından biri olması gibi karakteristik özelliklerini ofis tasarımına yansıtmak önceliğimiz oldu.

Oyun karakterlerinin neşeli ve renkli dünyalarını özellikle sosyal alanlar, toplantı odaları, kafeler ve dinlenme alanlarında yansıtmaya çalıştık. Operasyon departmanlarında ve çalışma alanlarında daha nötr, fonksiyonel ve sade tasarım anlayışını benimsedik.

“Broadway” dediğimiz, birçok farklı yapay aydınlatma sisteminin kullanıldığı tasarım öğesi; oyun odası, ofis girişi, amfi tiyatro ve kafeteryayı birbirine bağlayan en güçlü tasarım öğesi olarak ortaya çıktı. Ayrıca projenin öne çıkan özelliklerinden biri de; İşlenmemiş haliyle kullandığımız “Masura” adı verilen sıkıştırılmış kağıt rulolar ofis dekorasyonunda güçlü bir yer tutuyor.

Genel olarak eklektik-pop tasarım dili ile diyebileceğimiz ofiste asma kat olarak tasarlanan toplantı odası bloğu; farklı büyüklüklerde hem açık hem de kapalı toplantı ve çağrı odalarını barındırmaktadır.

5 metreye varan yüksekliği ve bölünmemiş tek hacimli yapısı ile çalışma alanı, uzun süreli çalışma ve konsantrasyon gerektiren oyun geliştirme çalışmaları için optimum çalışma koşulları ve ferahlık hissi sağlar.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!