Gelisiyorum.com | Blog

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 1 – 8 Ekim 2024

08.10.2024
8
Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 1 – 8 Ekim 2024

Oyun dünyasında yeni bir haftaya girmemizin ardından, Steam’de geçen haftanın en çok satanları haberimiz ile yine karşınızdayız. SteamDB tarafından edinilen bilgiler ışında hazırlanan güncel listede, bir önceki hafta ile karşılaştırıldığında, ne gibi değişikliklerin yaşandığına hep birlikte bakalım. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Steam Mağazasına da Geliyor!


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Belli Oldu

  1. DRAGON BALL: Sparking! ZERO
  2. EA SPORTS FC 25
  3. SILENT HILL 2
  4. Warhammer 40,000: Space Marine 2
  5. Diablo IV
  6. Black Myth: Wukong
  7. TCG Card Shop Simulator
  8. Rust
  9. SWORD ART ONLINE Fractured Daydream
  10. Warhammer 40,000: Rogue Trader

EA Sports FC 25'ten Yeni Fenerbahçe ve Galatasaray Stadyumları Fragmanları

SteamDB sitesinin verilerinde her ne kadar Counter-Strike 2, Apex Legends ve PUBG: Battlegrounds gibi oyunlar da olsa da, ücretsiz olarak da indirip oynayabildiğimiz için, listemizde yer vermemeyi uygun bulduk. Yeni haftada, bir önceki haftanın altıncısı olan DRAGON BALL: Sparking! ZERO oyununun zirvenin yani sahibi olduğu görülüyor. Eski lider olan EA Sports FC 25 ikinci sıraya gerilemiş iken, üçüncü sırayı da Silent Hill 2 Remake almış durumda.

Listenin geri kalanına baktığımızda, daha çok geri dönüş yapan oyunların olduğunu görebiliyoruz. Mesela dördüncü sıradaki Diablo 4, yedinci sıradaki TCG Card Shop Simulator, sekizinci sıradaki Rust ve onuncu sıradaki Warhammer 40,000: Rogue Trader, güncel sıralama ile ilk ona geri dönüş yaptılar.

Geçtiğimiz haftanın üçüncüsü olan Space Marine 2 dördüncü ve beşincisi olan Black Myth: Wukong da altıncı sıraya gerilemiş iken, 3 Ekim 2024 Perşembe günü çıkmış olan SWORD ART ONLINE Fractured Daydream ise dokuzuncu sırada karşımıza çıkıyor.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!