Gelisiyorum.com | Blog

Teknoloji Girişimleri İçin Dönüşüm Ve İnovasyon Merkezi: Fark Labs

06.05.2023
131

Dönüşüm ve inovasyon merkezi Fark Labs, geleceğin ürünlerini, şirketlerini, sistemlerini hayata geçirmek üzere 2019 yılında yola çıktı. Farplas’ın otomotivdeki yarım asırlık birikimiyle otomotiv sektöründe varlığını sürdürmeye devam ederken, Fark Labs’teki “Mobilite” dikeyi, AR-GE merkezi ve kurumsal risk sermayesi F+ Ventures ile yarının akıllı ulaşım teknolojilerine hazırlanmayı hedefliyor.

Sağlık alanındaki yeni ihtiyaçları karşılamak ve inovatif çözümler üretmek için hayata geçirdiği “Yaşam Bilimleri” dikeyi, dönüşümün sadece iş alanlarında değil, yaşam tarzında da gerçekleştiği bilinciyle hayata geçirdiği “Sürdürülebilir Yaşam Tarzı” dikeyi ve blockchain, yapay zeka, uzay ekonomisi gibi geleceği dönüştürebilecek teknolojileri kapsayan “Merak Kabini” ile tüm dünyayı etkileyen değişimlerle yeni odak alanları belirliyor.

Girişimcilerin, yatırımcıların ve partnerlerin yer aldığı birliktelik zekası ağını hem lokal hem de global çapta her geçen gün genişleterek; dönüşüm yolculuğunu sürdürüyor.

Kaynak: www.youtube.com/@egirisim

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!