Gelisiyorum.com | Blog

Tezman Holding “Istanbul” Ofisi

31.05.2023
177
Tezman Holding “Istanbul” Ofisi

Türkiye’de iş ve sanayi alanında birçok ilklere imza atmış köklü bir şirket olan Tezman Holding’in güçlü ve köklü karakterini ve tarihini yansıtmak ofis tasarımının öncelikli hedefiydi. Bunu yaparken soğuk, mesafeli ve fazla resmi bir şirket havası yaratmaktan kaçınarak,

Tezman ailesinin daha sıcak ve davetkar yapısını ön plana çıkarmayı tercih ettik. Kulübenin mevcut operasyonel yapısı, eski bir binanın farklı katlarına dağılmış birçok şirket ve departmandan oluşuyordu. Yeni ofis tasarımı ile Tezman’a çok ihtiyaç duyulan yeni bir yüz kazandırmanın yanı sıra tüm farklı şirket ve departmanları tek bir katta birleştirerek, işbirliğini destekleyerek ve kesintisiz lineer koridorlarla gün ışığı erişimini en üst düzeye çıkararak iş akışını tamamen değiştiriyor.

Giriş alanındaki güçlü ve masif traverten karşılama bankosu holdingin önemini vurgularken, deniz dalgalarından ilham alan yumuşak ve ritmik yapısıyla Tezman’ın öncü iştiraki ve Türkiye’nin en büyük yat tedarikçisi Tezmarin markasını da vurguluyor.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!