Gelisiyorum.com | Blog

That ’90s Show 2.Sezonun Ardından İptal Edildi

06.10.2024
8
That ’90s Show 2.Sezonun Ardından İptal Edildi

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, son dönemlerde oldukça kötü zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk defa abone kaybetmeye başlayan platform, yaşanan bu talihsiz olayların önüne geçmek amacıyla birçok radikal değişiklik yapmaya başladı.

Şirketin almaya başladığı radikal kararların en başında ise, daha az ancak daha kaliteli içerikleri izleyiciyle buluşturmak yer alıyor. Bu nedenle Netflix‘in son dönemde izleyiciyle buluşturacağı pek çok yeni yapımı bulunuyor.Bu yeni yapımlardan bir tanesi de; Fox‘un That ’70s Show sit-com dizisinin ruhani devamı olarak nitelendirebileceğimiz That ’90s Show.

Geçtiğimiz aylarda 3 kısım halinde izleyiciyle buluşan ikinci sezonuyla beraber izleyici sayısında ciddi düşüşler yaşadı. Hal böyle olunca da Netflix, belki de en doğru kararı vererek diziyi ikinci sezonun akabinde iptal etti.

That ’90s Show 2.Sezonun Ardından Rafa Kaldırıldı

That '90s Show

Geçtiğimiz yıl ilk sezonu izleyiciyle buluşan That ’90s Show dizisi, olumlu yorumlar alarak iyi izlenme sayılarına ulaştı. Ancak, geçtiğimiz aylarda 3 kısım halinde izleyiciyle buluşan dizinin ikinci sezonu; izlenme sayıları açısında resmen dibi gördü. Yeni sezonun ilk kısmı idare eder izlenmelere ulaşmış olsa da, 2.kısım ve 3.kısım beklentilerin altında kalarak dizinin 1.9 milyon izleyicinin altında kalmasına sebebiyet verdi.

Netflix‘in dizinin ikinci sezon sonrasında rafa kaldırdığı yapımın farklı platformlarda devam edeceği iddia ediliyor olsa da, platformun original yapımları için oldukça ketum davrandığını belirtelim.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!