Gelisiyorum.com | Blog

The Devil’s Hour’un 2.Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

07.10.2024
9
The Devil’s Hour’un 2.Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

Son yıllarda kullanıcılar tarafından yoğun ilgiye maruz kalan dijital içerik platformlarına rakip olması için Amazon tarafından sunulan Prime Video hizmeti, sürekli yenilenen popüler film ve dizilerden oluşan geniş bir kütüphaneye sınırsız erişim imkanı sunuyor.

Ülkemizde oldukça uygun fiyattan hizmet veren platform, yeni yapımlarla kütüphanesini güncellemeye devam ediyor. Başrolünde Doctor Who‘dan tanıdığımız Peter Capaldi‘yi izlediğimiz zaman yolculuğunu konu alan The Devil’s Hour‘un ilk sezonu geçtiğimiz yıl Amazon Prime Video üzerinden izleyiciyle buluştu. İzleyenler ve eleştirmenlerden tam not alan dizinin yeni sezonlarının geleceği ise resmi olarak duyurularak, prodüksiyon çalışmaları hız kesmeden başladı.

Geçtiğimiz haftalarda ikinci sezon prodüksiyon süreci sona eren kurgu aşaması başlayan dizinin, yeni sezon reklam ve tanıtım çalışmaları ise başlamış durumda. Bu bağlamda ikinci sezondan ilk fragman geçtiğimiz saatlerde hayranların beğenisine sunuldu.

The Devil’s Hour‘un 2.Sezonundan Paylaşılan İlk Fragman

Başrolünde Peter Capaldi‘nin yer aldığı The Devil’s Hour‘un yeni ve ikinci sezon konusu ise kısaca şu şekilde;

Lucy’nin çifte yaşamı, kendisini geçmiş hayattaki kocası DI Ravi Dhillon’ın (Nikesh Patel) hedefinde bulurken ailesi ve görevi arasında kalmasına neden olur. Dhillon’a soruşturmasında yardımcı olan DS Sam Boyd (Saffron Hocking), önceki hayatında DI Lucy Chambers tarafından akıl hocalığı yapmıştır. Bu arada Isaac (Benjamin Chivers) her gün yeni duygular keşfediyor ve varlığını reddeden bir gerçeklikte dengesini korumak için mücadele ediyor. Hikâyelerimiz, karakterlerimizin sürekli tekrar eden hayatlarının geri kalanı için kaderlerini değiştirecek patlayıcı bir anda birleşirken yeni gizemler ortaya çıkıyor.

Reklam

Başrolünde Peter Capaldi‘nin yer aldığı The Devil’s Hour‘un yeni ve ikinci sezonu; 18 Ekim tarihinde izleyiciyle buluşacak. Ayrıca dizinin, üçüncü sezon çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiğini belirtelim.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!