Gelisiyorum.com | Blog

Tobin Bell, Testere 11 Ile Rolüne Geri Dönecek

08.10.2024
6
Tobin Bell, Testere 11 Ile Rolüne Geri Dönecek

Hollywood’ün oldukça popüler ve gişe rekorları kıran korku film serilerinden olan Saw yani Testere serisi, geçtiğimiz aylarda uzun süren bir aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıktı. İzleyenler tarafından olumlu yorumlar alan ve gişede güzel bir hasılat elde eden serinin 10. yapımının ardından 11.yapıma resmen onay verildi.

Geçtiğimiz aylarda sinemalarda izleyici karşısına çıkan Testere 10, 13 milyon dolarlık bütçesiyle 107 milyon dolar hasılat elde etti. Elde edilen bu gelirin ardından; geçtiğimiz yılın son demlerinde serinin yeni ve devam filmi resmen duyuruldu. Ön geliştirme süreci hız kesmeden devam ederken, hayranlara ise yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor.

Testere 11 ile Tobin Bell Dönüyor

Testere 10 Testere 11 Saw 11

Geçtiğimiz günlerde ikonik hale gelen Jigsaw karakterini yeniden canlandırmaya hazırlandığını duyuran Tobin Bell; LA Times ile yaptığı söyleşi esnasında John Kramer yani ikonik hale gelen Jigsaw karakterini yeniden canlandırmak adına her şeyin hazır olduğunu belirtti.

John Kramer’i geliştirmeye devam etmek için gerçekten heyecanlıyım. John Kramer’in işi henüz bitmedi. Öğrenilecek daha çok şey var.

Testere serisinin yeni filmi Testere 11 hakkında hala daha herhangi resmi bir görsel, video ya da detay paylaşılmadı. Yapım, 26 Eylül 2025 tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!