Gelisiyorum.com | Blog

Tutulmalar ve zamanın kalitesi: 2025-2026 Tutulmalar ve dahası

08.10.2024
8
Tutulmalar ve zamanın kalitesi: 2025-2026 Tutulmalar ve dahası

Koç/Terazi’den Başak/Balık’a… Her iki aks iç içe tutuluyor. Tutulmaların zamanlaması arasında keskin bir geçiş yok, her şey zıttıyla var fakat hiçbir şey siyah ya da beyazdan ibaret değil. Koç/Terazi aksı tutulurken araya biraz Balık ve Başak; Balık/Başak aksı tutulurken araya Kova/Aslan konuları karışıyor.

Sağlıklı bir ego yapılanması oluşturmak, ben/biz ayrımını oturtmak Koç/Terazi aksının konusu. Neden kopamıyoruz, nerelerde aşırı bağımlıyız, bilinçaltına inmek, psikolojik sağlığımız Balık burcunun; bozulan ruhsal sağlığın sebep olduğu takıntılar Başak burcunun konusu. Bu konular birlikte ele alındığında insanın kendi kimliği belirmeye başlıyor, korkuların sebep olduğu takıntılarla yüzleşmek insanın kendi içinde yer açmasına sebep oluyor, yeri olan insan diğer duyguları, başka bilgileri kabul edebiliyor.

Böyle olursa Aslan burcunun gölgesindeki kibir ve narsisizm kurtulup, yine Aslan Burcu’nun konusu olan -iç benliğe- daha rahat ulaşıyor ve yaratıcılığı Başak burcunun üretkenliğiyle birleştirip artık kendi egosu ve kendi ihtiyaçlarının da dışına çıkıp, Kova teması olan diğerleri, insanlık ve kolektife de bir katkı sağlayabiliyor.

Her eksik parça yerine oturmadan, yapılması gerekenler tamamlanmadan diğer aşamaya geçiş mümkün değil. Olsa da iğreti duruyor ve iç huzuru sağlamıyor. Her şeyin bir zamanı var. Tutulmalarla birlikte görmezden geldiğiniz, eksik bıraktığınız, tutunduğunuz konular görüş alanınıza girebilir. Geçmişte yapılan doğru hareket ve seçimler varsa bunların da sonuçları hakediş olarak önünüze gelebilir ve yine yeni bir dönem başlatabilirsiniz.

2024’ü tutulmalar anlamında Teraziyle kapatmış olduk, 2025’te son bir Koç tutulması daha var sonrasında yıl Balık/ Başak aksı tutulmalarıyla geçecek. 2026, Aslan/Kova ile başlayıp, Balık/Başak tutulmalarıyla birlikte devam ediyor olacak.

Reklam

Tutulma zamanları yaşanan olaylara, karşınıza çıkan insanlara, tekliflere her zamankinden fazla dikkatinizi verin, seçimselliğin daha az, kadersel etkilerin ve eş zamanlılıkların daha yüksek olduğu özel zamanlardayız.

İlginizi çekebilir: Haritam kaç evlilik vadediyor? Boşanacak mıyız?

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!