Gelisiyorum.com | Blog

Ubisoft’un 5 Yılda 10 Assassin’s Creed Oyunu Planladığı Söyleniyor

07.10.2024
6
Ubisoft’un 5 Yılda 10 Assassin’s Creed Oyunu Planladığı Söyleniyor
Ubisoft 10 Assassin's Creed

Ubisoft tarafından Assassin’s Creed serisi için büyük bir hamle planlandığı ve önümüzdeki 5 yıl içinde 10 oyunun sunulmasının planlandığı ortaya çıktı.

Insider-Gaming’in tanınmış sızıntıcısı Tom Henderson, Ubisoft’un gelecekteki Assassin’s Creed sürümleriyle ilgili bir haberde, Ubisoft’tan evrende geçen “çeşitli uzunluklarda ve deneyimlerde” yaklaşık 10 oyunun geldiğini söylüyor. Ek olarak, yıllık lansmanlar veya oyunlar arasında büyük boşluklar olması yerine stüdyonun bunları 5 yıllık bir süre içinde yayınlamayı planladığı bildiriliyor.

Tabii ki bu oyunlar tam teşekküllü RPG devam oyunları yerine, ana girişler, yan ürünler, yeniden yapımlar ve mobil deneyimlerin bir karışımı olabilir. Haberde, “Bu, Ubisoft’un Assassin’s Creed serisine yönelik hızlandırma stratejisinin bir parçası” deniyor. Ubisoft daha önce stüdyolarında da birden fazla yeniden yapımın geliştirildiğini doğrulamıştı.

Assassin’s Creed Black Flag yeniden yapımının geliştirildiğine dair haberler ilk olarak 2023 yılında başladı ve Insider-Gaming de bunu doğruluyor. Henderson, kaynaklara göre oyunun başlangıçta 2025 Kasım’ında birçok kişinin beklediğinden daha hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesinin beklendiğini söylüyor. Assassin’s Creed Shadows’un 2025 yılına ertelenmesi ise serideki tüm gelecek projeleri ertelemiş olabilir.

Ayrıca Ubisoft, Assassin’s Creed Codename Hexe’nin Shadows’dan sonraki serinin bir sonraki oyunu olacağını duyurdu. Japonya temalı oyunun ardından Hexe’nin cadı mahkemeleri sırasında geçen gizemli bir RPG oyunu olması planlanıyor.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!