Gelisiyorum.com | Blog

WhatsApp iOS Beta Sürümünde 22 Yeni Sohbet Teması Test Ediliyor

08.10.2024
6
WhatsApp iOS Beta Sürümünde 22 Yeni Sohbet Teması Test Ediliyor

WhatsApp iOS Beta v24.20.71 sürümünde artık bazı kullanıcıların belirli konuşmalar için 22 farklı yeni sohbet teması ve 20 renk arasından seçim yapmasına olanak tanıyor. Bu özelliğin Android kullanıcıları için de geliştirilmekte olduğunu belirtelim.

WABetaInfo bu yeni özelliği uygulama ayarlarında tespit etmiş durumda. Kullanıcılar, tüm sohbetlere uygulanacak varsayılan bir sohbet teması seçme olanağına da sahip. Ek olarak, çeşitlilik isteyen kullanıcılar belirli konuşmalar için farklı temalar seçebilecek ve kişisel, iş ve grup sohbetleri arasında ayrım yapabilecekler.

Kullanıcı bir tema seçtiğinde, WhatsApp seçilen renge göre otomatik olarak bir duvar kağıdı uyguluyor ve sohbetin estetiğinin temayla uyumlu olmasını sağlıyor. Kullanıcılar hala beğenilerine göre farklı bir duvar kağıdı seçme seçeneğine sahip olacak.

Tema ayarlarının gizliliği bir öncelik olduğundan, uyguladığınız tema yalnızca sizin tarafınızda görünüyor olacak ve konuşmanın alıcının telefonunda nasıl göründüğünü etkilemeyecek.

Özellik şu anda beta programına katılanlar da dahil olmak üzere App Store ve TestFlight uygulaması aracılığıyla sınırlı sayıda kullanıcıya açık.

Diğer taraftan WhatsApp yeni bir kişi senkronizasyon deneyimi test ediyor.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!