Gelisiyorum.com | Blog

WhatsApp Yeni Bir Kişi Senkronizasyon Deneyimi Test Ediyor

08.10.2024
3
WhatsApp Yeni Bir Kişi Senkronizasyon Deneyimi Test Ediyor
WhatsApp Kişi Senkronizasyon test

WhatsApp, gizliliği iyileştirmek amacıyla yeni bir kişi senkronizasyon deneyimi üzerinde çalışıyor. WABetaInfo henüz yayınlanmamış özelliğin şu anda iOS v24.20.10.76 için WhatsApp beta sürümü aracılığıyla belirli kullanıcılara sunulduğunu belirtiyor.

WhatsApp bu yeni özellikle WhatsApp hesabınızdaki kişileri nasıl kaydedeceğinizi ve yöneteceğinizi değiştirmek için çalışıyor. Web sitesinin bilgilerine göre, WhatsApp’ın gelecekteki bir sürümü, bir kişiyi yalnızca WhatsApp hesabınıza mı kaydedeceğinizi yoksa telefonunuzun Kişiler uygulamasında mı saklayacağınızı seçmenize olanak tanıyacak. Böylece rehberinizdeki karmaşa da bir nebze olsun ortadan kalkmış olacak.

Kullanıcılar, bağlı cihazlardan kişileri kolayca ekleyebilecek ve yönetebilecek. WhatsApp, kullanıcıların bağlı cihazlarından kişileri kaydetmelerine izin vererek birincil cihaza olan bağımlılığı azaltmak için çalışıyor ve bu kişiler tüm cihazlar arasında otomatik olarak senkronize edilecek.

WhatsApp kişileri adlı bir seçenek, kullanıcıların kişilerini hesaplarına kaydedecek ve cihaz değiştirdiklerinde veya uygulamayı yeniden yüklediklerinde bunları otomatik olarak geri yükleyecek. Kullanıcıların WhatsApp’ta kişi senkronizasyonunu devre dışı bırakmayı seçmeleri durumunda şirketin kişilerini sunucularında saklamayacağını veya Meta ile paylaşmayacağı belirtiliyor.

WhatsApp, iOS’a ek olarak, Android cihazlar için de bu özelliği hazırlıyor. Önümüzdeki haftalarda, özellik daha fazla kullanıcıya sunulacak.

Son olarak WhatsApp’ın yeni durum beğenmeleri ve özel bahsetme özelliklerini duyurduğunu hatırlatalım.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!