Gelisiyorum.com | Blog

Yapi & Yapi “Istanbul” Ofisi

31.05.2023
141
Yapi & Yapi “Istanbul” Ofisi

Yapı & Yapı, çeşitli inşaat alanlarında uzmanlaşmış, Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden biridir; altyapıdan konuta, iş merkezlerinden ulaşıma. Yeni ofisleri, 11 kat artı çatı katından oluşan bir bina kompleksidir. Zemin katta giriş lobimiz ve kafemiz var.

Üst katlar ofis katları olup, 8. ve 9. katlarda yönetici katları ile son bulmaktadır. Çatı katı da üst yönetimin bir parçasıdır. Bodrum katlar kantin, depolar, soyunma ve soyunma odaları gibi destek alanları içindir. Müşterimizin ihtiyacına göre mermer ve doğal ahşabın dokunuşuyla ağırlığı olan lüks ve şık bir ofis alanı tasarladık.

Duvarlarda ve bölmelerde daha fazla renk kullanımı ile ofis bölümleri olan üst seviyelere geldiğimizde ağırlık daha da yumuşar. Yönetici kademelerine geldiğimizde ise tasarım zemin kattan daha ağır ve lüks bir hal alıyor. Döşeme malzemesi olarak genel olarak mermer ve ahşap kullandık ancak ofis ve destek alanlarında daha sportif bir tasarıma geçmek için LVT malzemeye geçiş yaptık.

Ahşap ve mermer ile birlikte koyu renk asma tavan ve ahşap panel sistemlerini kullanarak şık ve ağır bir görünüm elde ettik.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!