Gelisiyorum.com | Blog

Yılmazlar Law “Istanbul” Ofisi

01.06.2023
182
Yılmazlar Law “Istanbul” Ofisi

Ofisteki mimari öğeler, dinamik, kesin ve güçlü formlar etrafında oluşturulmuştur. Bazı mekanlar, dingin malzemeler kullanılarak gözleri yormazken, diğerleri daha karizmatik öğeleri, dokuları ve renkleri benimsiyor. Doğal ışıkla dolu bu alanı kompakt, işlevsel, minimal, modern, dingin ve pozitif olarak tanımlayabiliriz.

Tüm ofis sakinleri için mutlu, huzurlu ve konforlu bir çalışma alanı yaratmak müşterilerimiz için birinci önceliğimiz oldu. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına hem ekip hem de bireysel çalışma ortamlarına olanak sağlayan, yaratıcı ve görsel engellerden arınmış, modern, aydınlık, ferah ve çok işlevli bir çalışma alanı yaratmayı hedefledik. Ofisi tamamen yeni bir alana dönüştürdük.

Daha önce tek bir kapalı oda vardı ama biz iki bağımsız yönetici odası ve 6-8 kişilik açık plan çalışma alanı yaratmayı tercih ettik. Ayrıca ofis girişinde aktivite alanı, açık mutfak salonu ve resepsiyon bankosu ile tuvaletleri ofisin geri kalanından ayıran bir bölme tasarladık. Elektromekanik tesisat ve sıhhi tesisat altyapısı da yeni yapıya uygun olarak yenilenmiştir.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!