Gelisiyorum.com | Blog

YNS Life Technologies “Istanbul” Ofisi

31.05.2023
152
YNS Life Technologies “Istanbul” Ofisi

Sıcak ve samimi bir ofis ortamında bulunularak çalışma verimi arttırılmıştır. Usdesign olarak enerjik ve güler yüzlü tasarımlarımızla çalışmayı daha keyifli hale getirmek ana hedefimizdir. Bakırköy’de bulunan Karat Ofis’te yer alan YNS Life Technologies ofisini hem ziyaretçilerin hem de çalışanların keyifli vakit geçirebileceği bir mekan olarak tasarladık.

YNS, hastanelere test kitleri ve teknolojik ekipman tedariki konusunda önemli bir firma olmuştur. Ofis tanımlaması sağlıklı olmak ve sağlıklı hissetmek mottosu üzerinden yapılmıştır. Doğayı yansıtan, hatırlatan yumuşak ve organik formlar oluşturduk. YNS, 125 m2 alana sahip bir ofis olarak tasarlanmıştır. YNS’yi kurarken alışılagelmiş mimari planlamaların ve standartların ötesinde bir ofis tasarlamayı hedefledik. Mekânın sirkülasyonu ile 55 derecelik açılar ve organik formlar kullanarak atmosfer hissini genişlettik. Mimari sirkülasyona göre konumlandırılan sabit mobilyalar bu geometrik dilin sinyalleri olarak yerini almıştır. Ofisteki mobilyalarda kullanılan geçirgen malzemeler ve tasarım dili, mekanın genişlik algısının artmasında önemli rol oynadı.

Ofisin renkleri, hizmet verdiği sağlık sektörü ve doğadan aldığı ilhamla yeşilin tonları olarak seçilmiştir. Beyaz rengin tonları temizliği ve sağlığı vurgulamak için planlanmıştır. Atmosfere biraz enerji ve neşe katmak için somon renginin farklı tonu kullanıldı. Mobilyaların tasarımı, doğallığı herkese hissettirmek için masif meşe ile birleştirildi. Özel tasarım mobilyalardan yumuşak ve akıcı geçişlere kadar ofisin canlılığı da hissediliyor; şekilsiz ve doğal formlar yaşamı ve sağlığı simgeliyor, mekanın içindeki tropik bitkiler enerji hissini ortaya çıkarıyordu.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!