Gelisiyorum.com | Blog

Karma Eğitim Modeli Bir Fırsattır

02.05.2023
213
Karma Eğitim Modeli Bir Fırsattır

Her ne kadar fırsatlar eşit gibi görünse de aslında pek de öyle değildir. Mesela herhangi bir eğitim almaya karar verdiniz ve bu uğurda varınızı yoğunuzu ortaya koyacaksınız. Hemen bir araştırma yaptınız ve almayı düşündüğünüz eğitim sadece belli başlı şehirlerde ve merkezlerde verilmekte. İşte o zaman kendinizi çaresiz hissetmeye başlar ve neler yapabileceğiniz ile ilgili fikir üretmeye çalışırsınız.

Aradığınız eğitimi internet ortamında da bulabilirsiniz. Online platformlarda araştırma yapıp birçok seçenek ile karşılaşır ve karar vermede zorlandığınız durumlar olmuştur. Çünkü aldığınız her eğitim umduğunuz gibi çıkmayabilir. Zaten eğitim tamamen video içerikli olduğu için de izlerken sıkılma şansınız da oldukça yüksektir.

Karma Eğitim Modeli İle Tanışın

Sıkıcı eğitmenler, hazırladıkları slaytları olduğu gibi okuyanlar ve daha birçok olumsuz örnek sayabilirim sizlere ama amacım sizleri karamsarlığa boğmak değil. Aksine, gelişen teknoloji ve günümüz kuşaklarına da uygun olan yeni ve etkili bir yöntem ile sizleri tanıştırmak.

Bu modelin ismi Karma Eğitim Modeli.

Hem teorik ve hem de uygulamanın iç içe olduğu, sizin değil eğitim verenin size geldiği bir yöntem. Ve en önemlisi ise dilediğiniz zaman tekrar etme ve ömür boyu mentörlük alma hakkınız da olduğu bir yöntem bu. Şimdi biraz açıklayalım.

Uygulamalı Eğitim Fırsatını Değerlendirin

Motivasyon Atölyesi’nin hazırlayıp sunduğu karma eğitim modeli ile tanışır keyfinize bakarsınız. Nasıl mı? Çok basit! Önce Motivasyon Atölyesi’nin eğitim içeriklerini inceleyin. İster birebir görüşme olsun ister seans veya terapi olsun ya da isterseniz tam bir eğitim olsun hepsine ulaşmanız mümkün.

Reklam

Motivasyon Atölyesi, sizlere benzersiz deneyimler sunarak dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman erişebileceğiniz bir karma eğitim modeli platformudur. Sizler için hazırlanan birbirinden değerli içeriklerle zenginleştirilmiş eğitim videoları ve PDF manuelleri ile öğrenmeye başlarsınız.

Hazır olduğunuzda ise size en yakın atölye temsilciliğimizde uygulama workshoplarımıza katılarak öğrendiklerinizi pekiştirirsiniz. (Atölyelerimizi incelemek için tıklayınız.)

Neden Karma Eğitim Modelini Seçmelisiniz?

Motivasyon Atölyesi sadece video içeriklerle online eğitim sunmuyor. Aldığınız video içerikli eğitimleri pekiştirmeniz ve uzmanlaşmanız için sizlere uygulama workshop imkânı tanıyor.

Bunun için yapmanız gereken tek şey eğitimi satın almak ve size en yakın temsilciliğimiz için uygulama workshop takvimimizden kayıt yaptırmak. İşte Motivasyon Atölyesi ile öğrenmek ve eğlenmek bu kadar kolay ve kalıcı.

Bununla da bitmiyor elbette, diyelim ki eğitimi aldınız ve uygulama workshoplarına da katıldınız ve hala eksik olduğunuzu hissettiğiniz bölümler var. İşte o zaman bir sonraki uygulama workshoplarına tekrar katılarak öğrendiklerinizi pekiştiriyorsunuz. Ve Motivasyon Atölyesinin ömür boyu mentorluk hizmetinden faydalanıyorsunuz.

Ben Mentor veya Eğitmen Olabilir miyim?

Elbette sizler de eğitmen veya mentor olabilirsiniz. Öncelikle kendi kişisel gelişiminizi tamamlayarak bizlere başvuru yapabilir ve yapılacak değerlendirme sonrasına mentor adayı olarak hizmete başlayabilirsiniz.

Motivasyon Atolyesi’nin kapıları herkese sonuna kadar açıktır.

Bunun için önce Yeni Bir Ben Ol! ve Yeni Senlere Dokunmaya Başla!

Kendi kişisel yolculuğunuzda görüşmek dileği ile…

Bir gün mutlaka bir yerlerde yolumuzun tekrar kesişeceğine inanıyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!