Gelisiyorum.com | Blog

Rönesans Holding “Istanbul” Ofisi

30.05.2023
195
Rönesans Holding “Istanbul” Ofisi

Kontra’nın Rönesans Holding’in 4500 m2’lik ofis alanına yönelik en son iç mimari çalışması tamamlandı ve Rönesans Holding ve anonim şirketlerinin kullanımına hazır.

Proje boyunca Kontra, Y Kuşağı’nın günümüzde kurumsal alanların değişen tasarım yapısını şekillendirmedeki cesur rolüne büyük önem verdi. Dinamizmleri ve yaratıcılıkları ile kurumsal hiyerarşi sınırları olmaksızın sınırsız iletişim ihtiyaçları; Kontra’yı, kullanıcılarının potansiyellerinin en iyisine ulaşabilecekleri yenilikçi bir tasarım yaklaşımı bulmaya motive etti. Kontra Mimarlık’ın en son çalışmasının tasarım öğeleri, proje boyunca birçok farklı yönü içeriyor ancak hepsi tek bir amaçta kesişiyor: Çevre dostu, yenilikçi kurumsal tasarım açısından sektöre ilham veren bir örnek oluşturmak. Kontra, yüksek verimli aydınlatma sistemleri kullanarak sakinlerine konforlu bir ortam sağlarken, enerji tüketimini ve maliyetlerini önemli ölçüde azaltmıştır. Tasarım sürecindeki biyofilik yaklaşımları, betona dayalı şehir hayatının ortasında, kullanıcıların kendilerini doğaya daha yakın hissetmelerini sağlamak için doğadan renk, malzeme ve unsurların kullanımını benimsemiştir.

Açık alan ofis yerleşimleri, iletişim platformları, ortak alanlar, üretkenliği ve yaratıcılığı her yönden geliştirecek şekilde tasarlanmıştır. Ekip çalışmasının ve ekip motivasyonunun artırılması tasarım hedeflerinin diğer ana odak noktalarıydı.

Bunu sağlamak için Kontra, kurumsal alanlara hakim olan soğuk, geleneksel kurumsal tasarımlardan ziyade ilgi çekici, sıcak ve ilham verici bir çalışma alanı yarattı.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!