Gelisiyorum.com | Blog

Synth East Festivali 2024’te Geri Dönüyor

Synth East Festivali 2024’te Geri Dönüyor
Synth East festivali 2024'te geri dönüyor

Katılımcılar, üç gün süren etkinlik boyunca synth yapımcılarıyla sohbet edebilir, atölyeleri ziyaret edebilir ve yerel sanatçıların “doğaçlama” performanslarının keyfini çıkarabilir. Norwich’te synth ve modüler olan her şeyin festivali Synth East, bu yıl kapalı gişe gerçekleşen başarılı bir etkinliğin ardından 2024’te geri dönecek.

23-25 ​​Şubat hafta sonu gerçekleşecek Synth East 2024, Norwich Sanat Merkezi, Electronic Sound Magazine ve Molten Modular tarafından sizlerle buluşuyor.

Tamamen yeni Cuma akşamı Synth East etkinliği, Electronic Sound Magazine tarafından küratörlüğünü üstleniyor ve sevgiyle Tekno’nun Babası olarak bilinen elektronik müzisyen Morton Subotnick hakkındaki bir belgeselin Birleşik Krallık’taki galasıyla başlıyor. Subotnick, Bir Elektronik Müzik Öncüsünün Portresi başlıklı film , 2014 yapımı I Dream of Wires belgeselinin arkasındaki ekip Waveshaper Media tarafından bizlere getirildi .

Filmden sonra yazar ve müzisyen Adam Buxton, Synth East mezunu Steve Davis ile sohbet ediyor ve akşam, modüler müzisyen Luke Sanger’ın ambiyans setiyle sona eriyor.

Gösteri cumartesi günü düzinelerce üreticinin Sanat Merkezi’ni synth’ler ve modülerlerle doldurmasıyla başlıyor; Katılımcılar, donanım üreticileriyle sohbet edebilecek ve oditoryumda en son teknolojinin kişisel gösterilerinin keyfini çıkarabilecek. Ayrıca gün boyunca Hardwired ve Tristan Burfield gibi yerel sanatçıların epik performanslarını da izleyeceğiz.

Cumartesi gecesi ayrıca elektronik müzik ikilisi Ultramarine ve ısınma bölümünde Robin “Molten Modular” Vincent’ın desteğiyle 80’lerin synth efsaneleri Blancmange sahneye çıkıyor.

Reklam

Pazar günü Befaco ve Thonk’un sunduğu Eurorack Kendin Yap atölyelerine katılabilirsiniz. Birkaç saat içinde Capital House’daki Electronic Sound Genel Merkezinde gerçekleştirilecekler. Buradaki fikir, atölye için bir bilet almanız ve ardından doğrudan Befaco veya Thonk ile oluşturmayı umduğunuz kiti sipariş etmenizdir.

Biletler her Synth East etkinliği için ayrı ayrı mevcuttur, ancak Cumartesi Fuarı ve akşam konserini birlikte satın alırsanız indirim yapılır.

Daha fazla bilgi: SynthEast

Kaynak: www.beatpazari.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!